Kicsicsillag vacsorák vol. 2/2. Gréti
2009.11.08. 18:31
Előétel: tojáskrém
10 tojást keményre főztem megpucoltam, összetörtem villával, adtam hozzá vajat, tejfölt, mustárt, sót, borsot, majd botmixxerrel adtam neki, amíg szép sima nem lett. Ja és kis curryt is tettem bele.
Padlizsánkrém:ezt nem írom le úgyis mindeki tudja
Mogyoróvajas csirke:
200 gr mogyoróvaj (mogyoródarabok nélkül)
400ml víz
2 gerezd fokhagyma
4 teáskanál barnacukor
4 kanál szojaszósz
3 kanál citromlé
2 kanál tejszin (nem muszaj)
4 kanál tabasco vagy sambal szosz (én azt a csiliszószt használtam, amit a cullinarisban lehet kapni, kupakja több színű lehet, az enyém piros)
vedd le a tűzrol es tegyel bele minden mast
es ha túl sűrű, tegyél meg hozza vizet
tedd bele a csriket 1 nappal elotte a sambal v tabasco szoszba allni, akkor jo fuszeres lesz, adhatsz hozza fokhagymat is
Köretnek vettem elősütöt sültkrumplit és csá, meg brokkolit pároltam. Szerintem fincsi volt íg együtt.
És a végeredmény:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.